Butik &
Showroom

Åbningstider
Fredag: 10:00 – 16:00

Du er også meget velkommen til at reservere en tid på ugen, der passer dig. Her vil du blive vist rundt i vores showroom, der er indrettet som et dejligt hjem og vi får en snak om dine indretningsønsker.

DEKOFORM har til huse på Filosofgangen 24, ved Odenses grønne oase og Odense Å. På vores 140 m2 er der lagt vægt på at vise hvordan objekter og interiør kan sammensættes i et hjem og løfte indretningen. Vores brands er valgt med henblik på en eklektisk moderne stil og en behagelig atmosfære med særligt udvalgte dufte og blød musik. Herudover vises lange baner af gardiner og tekstiler. Med vores løbende udskiftning, er det altid et besøg værd. 

 • Butik / showroom

  NORR11
  Med sine ikonografiske referencer til moderne og post-moderne design og passion for fleksibelt design repræsenterer Norr11 en nysgerrig genre. Dekoform anvender ofte Norr11’s møbler for at give et rum et  organisk flow. 

 • LIZETTE RÜTZOU
  Lisette Rützous vision er at skabe møbler og objekter, der repræsenterer og materialiserer en særlig følelse. Rützou’s objekter tilføjer rummet kant og elegante undertoner.

  Butik / showroom
 • Butik / showroom

  MERIDIANI
  Klassisk moderne æstetik. høj komfort og kvalitet er bare nogle af de kendetegn, der findes ved italienske Meridiani. Med gode tilpasningsmuligheder er Meridianis møbler ofte gode i større indretningsprojekter, men gør desuden den private stue, hall eller soveværelse til noget ganske særligt. Den italienske æstetik adskiller sig fra den danske med en ikke-underspillet ekstravagance.

 • Butik / showroom

  ANKER & CO.
  Belysningens mestre hos Anker & Co. fører den mest interessante belysning på markedet med et udvalg, der  spænder fra tekniske løsninger til skulpturelle genstande.

 • LITLLE GREEN
  Højt pigmenteret naturlig maling og en af briternes foretrukne producenter til miljøvenlig høj kvalitets maling. Dekoform er med stolthed Little Greenes eneste danske forhandler.

  Butik / showroom
 • Butik / showroom

  OCHRE
  Ochre designer møbler, belysning og objekter til indretningen. Deres designtilgang lægger lige stor vægt på harmoniske proportioner, luksuriøse materialer og mageløst håndværk.

 • Butik / showroom

  ASTRID
  Med europæisk produktion af høj kvalitet i  rene skandinaviske udtryk tilbyder Astrid tekstiler til professionelle indretninger.

 • GARDINER OG FRANSKE PINDEVÆVSGARDINER

  Hos Dekoform hjælper vi dig gerne med dine gardiner. Vores gardiner produceres i  samarbejder med en systue i Danmark og tekstilerne er af højeste kvalitet. Vores pindevævsgardiner produceres i samarbejde med Ballaluf på deres franske fabrik. Vi måler op, leverer og sætter dine nye gardiner op. Kontakt os og hør mere.

  Butik / showroom

Lad os høre
om dit projekt.