RUM
TIL INSPIRATION

Filosofgangen 24

Velkommen til Dekoform Design Rooms - en eksklusiv lejlighed ved Odense å

Dekoform Design Rooms er jeres suite til møder og events. Her befinder I jer i private omgivelser på en unik beliggenhed ved Odense Å. I mødes af gennemført indretning, høj service og unikke oplevelser, der giver jer en ny måde at afholde møder og events på.

 • Kom på storskærm med et klik

  Med vores Barco Clickshare kommer I nemt på vores storskærm med både lyd og billede. Det skal være nemt at holde et gode møde og det har vi sørget for. Jeres computere kan desuden komme i stik midt på marmorbordet og vi har sørget for Giobagnara telefonopladere til trådløs opladning.

 • Spis jeres foretrukne frokost

  Nyd jeres frokost i Spisestuens tilstødende lokale; Kontoret. Her har vi dækket op til jer så I let kan gå fra arbejdet og tilbage igen. Vi bestiller og anretter jeres foretrukne frokost for jer. At være gæst hos os gør byen til jeres køkken og I vil derfor opleve en frihed i udvalg og fleksibilitet. Vi gør altid hvad vi kan for at give jer den bedste oplevelse.

 • Gratis parkering

  I kan holde én bil bag huset på Filosofgangen plads 2 og yderligere parkering fratrækkes jeres regning når I parkerer på Filosoffen P-hus

 • Lækker standardforplejning

  Vores standardforplejning er fra morgenstunden frisk brød og lidt sødt fra byens bedste bager. Dertil serverer vi friskbrygget kaffe, perchs te og I forsyner jer med en dejlig kop nespresso fra kaffevognen. Desuden kan I nyde en Pellegrino og almindelig vand.

  Til jeres frokost kan I nyde en Fentimans sodavand,  almindelig sodavand som I kender den samt pellegrino og almindelig vand.

  Om eftermiddagen serverer vi med den friskbryggede kaffe det bedste fra årstiden; noget, der gør godt i maven og sjælen. Lidt summerbird chokolade, dadler, en økologisk myslibar eller andet godt. Lidt frisk frugt er altid en del af forplejningen.

 • bliv inspireret

  Bliv inspireret af succesfulde møder og events.

  Se mere

Filosofgangen 24.

I byen. I forbindelse med verden. Tæt på naturen.  Dekoform Design Rooms ligger ved Odense Å, der snor sig gennem byen som en påmindelse om ro og balance. Her fra kan I gå ture i det grønne i Munkemose og mødes i hjertet af Fyn.

Spisestuen

I spisestuen er der rum til inspiration. En rolig farvepalette og udvalgt kunst omgiver jer. Spisebordet med komfortabel plads til 10 personer har plads til jeres ladestik og tilbehør I måtte have behov for. Her findes altid en fyldt kaffevogn med alt hvad hjertet begærer. Design fra Michael Anastassiades, Inger Odgård, Lisette Rützou, Bomma og Galotti & Radise og mødetilbehør fra Giobagnara gør jeres møde til en ganske særlig æstetisk oplevelse.

Stuen ved Åen

Byd jeres gæster velkommen i stuen mod Åen. Hold den franske dør på klem og lyt til vandets rislen. 

Relax Room

Tag et øjebliks hvile mellem møder i vores Relax Room. Her vil roen lægge sig og du kan lukke døren bag dig, lytte til musikken og se fuglene svæve i vores vidunderlige svalerosette.

Kontoret 

Forbered de sidste detaljer på kontoret.
Her har du inspirerende bøger ved din side og et kig på byens liv.

Reservér jeres
mødedato her

Ring og book
Filosofgangen 24, st., Odense C
HOLDER I FLERE MØDER OM ÅRET?
Vi tilbyder flere fordele til vores genbesøgende kunder. Kontakt os og lav en aftale.