Velkommen til Dekoform Design Rooms - en eksklusiv lejlighed ved Odense å

Mødelokaler og event room i hjertet af Odense

Hos Dekoform Design Rooms inviterer vi indenfor til et mødested og event room i hjertet af Odense. Her befinder I jer i private omgivelser på en unik beliggenhed ved Odense Å. I mødes af gennemført indretning, høj service og unikke oplevelser, der giver jer en ny måde at afholde møder og events på. Vi har skabt en helt ny måde at mødes på, hvor særlige omgivelser danner ramme om særlige begivenheder. 

Vores rum egner sig til virksomheder og professionelle, der ønsker at byde deres kollegaer eller samarbejdspartnere velkommen i private og indbydende rammer, hvad end det er til heldagsmøder, team events, workshops, lanceringer m.v. Derudover kan vores lokaler lejes til private events og begivenheder. 

Uanset hvad dit behov er, er fællesnævneren for vores events og møder, at man bliver budt ind i et univers med en hyggelig og hjemlig atmosfære med design fra øverste hylde og, hvis ønsket, fuld forplejning. 

Dekoform Design Rooms tilbyder: 

 • Private rammer til fortrolighed, ro og fordybelse.
 • Designede omgivelser med varme og god atmosfære. 
 • Beliggenhed ved Odense Å, Munke Mose, i hjertet af Odense. 

Dette tilbyder vi

 • Styr på teknikken: Kom på storskærm med et klik

  Hos Dekoform har vi de nødvendige faciliteter for at I kan gennemføre et møde.

  Med vores Barco Clickshare kommer I nemt på vores storskærm med både lyd og billede. Det skal være nemt at holde et gode møde og det har vi sørget for. Jeres computere kan desuden komme i stik midt på marmorbordet og vi har sørget for Giobagnara telefonopladere til trådløs opladning.

  Derudover har vi et whiteboard, der gør det muligt at brainstorme som team.

 • Lækker og lokal forplejning

  Hos Dekoform går vi op i at give en forplejning der er lidt udover det sædvanlige.

  Fra morgenstunden kan i nyde morgenhapsere i form af frisk brød og lidt sødt fra byens bedste bager. Dertil serverer vi friskbrygget kaffe, perchs te og I forsyner jer med en dejlig kop nespresso fra kaffevognen. Desuden kan I nyde en Pellegrino og almindelig vand.

  Til jeres frokost (uddybet om lidt) kan I nyde en Fentimans sodavand,  almindelig sodavand som I kender den samt pellegrino og almindelig vand.

  Om eftermiddagen serverer vi med den friskbryggede kaffe det bedste fra årstiden; noget, der gør godt i maven og sjælen. Lidt summerbird chokolade, dadler, en økologisk myslibar eller andet godt. Lidt frisk frugt er altid en del af forplejningen.

 • frokost tilpasset jeres behov

  Til jeres forplejning hører byens bedste frokost også til. Vi bestiller og anretter jeres foretrukne frokost for jer. 

  At være gæst hos os gør byen til jeres køkken og I vil derfor opleve en frihed i udvalg og fleksibilitet. Vegetariske, veganske og glutenfrie muligheder kan vi derfor nemt indrette os efter. 

  Vi gør altid hvad vi kan for at give jer den bedste oplevelse, samt gøre det nemt for jer at nyde en god opdækket frokost, så I let kan gå fra arbejdet og tilbage igen.

 • Gratis parkering

  I kan holde én bil bag huset på Filosofgangen plads 2 og yderligere parkering fratrækkes jeres regning når I parkerer på Filosoffen P-hus.

 • Gåture i hjertet af Odense

  I byen. I forbindelse med verden. Tæt på naturen. Dekoform Design Rooms ligger ved Munke Mose og Odense Å, der snor sig gennem byen som en påmindelse om ro og balance.

  Her fra kan I gå ture i det grønne og mødes i hjertet af Fyn.

  I Dekoform har vi udviklet forskellige ruter, der viser antal minutter og skridt, så i kan vælge netop den tur, I har behov og tid til.

Spisestuen

I spisestuen er der rum til inspiration. En rolig farvepalette og udvalgt kunst omgiver jer. Spisebordet med komfortabel plads til 10 personer har plads til jeres ladestik og tilbehør I måtte have behov for. Her findes altid en fyldt kaffevogn med alt hvad hjertet begærer. Design fra Michael Anastassiades, Inger Odgård, Lisette Rützou, Bomma og Galotti & Radise og mødetilbehør fra Giobagnara gør jeres møde til en ganske særlig æstetisk oplevelse.

Stuen ved Åen

Byd jeres gæster velkommen i stuen mod Åen. Hold den franske dør på klem og lyt til vandets rislen. 

Relax Room

Tag et øjebliks hvile mellem møder i vores Relax Room. Her vil roen lægge sig og du kan lukke døren bag dig, lytte til musikken og se fuglene svæve i vores vidunderlige svalerosette.

Kontoret 

Forbered de sidste detaljer på kontoret.
Her har du inspirerende bøger ved din side og et kig på byens liv.

Reservér jeres
mødedato her

Ring og book
Filosofgangen 24, st., Odense C
HOLDER I FLERE MØDER OM ÅRET?
Vi tilbyder flere fordele til vores genbesøgende kunder. Kontakt os og lav en aftale.