RUM
TIL INSPIRATION

Filosofgangen 24

Velkommen til Dekoform Design Rooms - en eksklusiv lejlighed ved Odense å

Dekoform Design Rooms er jeres venue til møder, produktlanceringer og events. Her befinder I jer i private omgivelser på en unik beliggenhed ved Odense Å. I mødes af Åens friske luft, gennemført indretning,  høj service og unikke samarbejder, der danner ramme om en ny måde at tænke møder og events på.

Hvad er der
på menuen?

MENU

Filosofgangen 24.

I byen. I forbindelse med verden. Tæt på naturen.  Dekoform Design Rooms ligger ved Odense Å, der snor sig gennem byen som en påmindelse om ro og balance. Her fra kan I gå ture i det grønne i Munkemose og mødes i hjertet af Fyn.

Spisestuen

I spisestuen er der rum til inspiration. En rolig farvepalette og udvalgt kunst omgiver jer. Spisebordet med komfortabel plads til 10 personer har plads til jeres ladestik og tilbehør I måtte have behov for. Her findes altid en fyldt kaffevogn med alt hvad hjertet begærer. Design fra Michael Anastassiades, Inger Odgård, Lisette Rützou, Bomma og Galotti & Radise og mødetilbehør fra Giobagnara gør jeres møde til en ganske særlig æstetisk oplevelse.

Stuen ved Åen

Byd jeres gæster velkommen i stuen mod Åen. Hold den franske dør på klem og lyt til vandets rislen. 

Relax Room

Tag et øjebliks hvile mellem møder i vores Relax Room. Her vil roen lægge sig og du kan lukke døren bag dig, lytte til musikken og se fuglene svæve i vores vidunderlige svalerosette.

Kontoret 

Forbered de sidste detaljer på kontoret.
Her har du inspirerende bøger ved din side og et kig på byens liv.

Reservér jeres
mødedato her

Booking
Filosofgangen 24, st., Odense C
HOLDER I FLERE MØDER OM ÅRET?
Vi tilbyder flere fordele til vores genbesøgende kunder. Kontakt os og lav en aftale.