Få inspirerende omgivelser, der materialiserer jeres værdier.

Kontakt mig og book et indledende møde

Professionel indretning
med respekt for jeres forretning

Vis jeres interessenter, hvad de kan forvente af jer med en professionel og imødekommende indretning
 • Først

  Behovsafdækning

  Vi indretter altid på baggrund af jeres behov og ønsker. Men for at skabe den bedste indretning, indsamler vi altid viden om jer, og de mennesker vi skal indrette til. For med en indretning baseret på viden – og ikke ‘synsninger’ eller gæt understøtter vi jeres virksomheds mål og værdier. Dette er første fase i en helhedsorienteret erhvervsindretning og ofte en essentielt, men overset del af virksomheders interne markedsføring.

 • Herefter

  Prioritering & fokus

  Indretningen tager udgangspunkt i resultaterne fra behovsafdækningen og prioriteres ud fra jeres budget og tidsramme.

  Herefter følger en præsentation med mulighed for rettelser. Præsentationen inkluderer grundplan, ekstensiv visualisering, detaljetegninger og perspektiv. 

 • Præsentation

  Præsentationen af jeres nye  indretning inkluderer typisk en revideret grundplan, ekstensiv visualisering, detaljetegninger samt perspektivtegninger. Desuden medfølger et moodboard til at livliggøre stemning og atmosfære. Dertil leveres interiørplan med samtlige møbler og objekter inklusiv budget. 

 • Og til sidst

  Dokumentation & kommunikation

  Dekoform tilbyder en samlet rapport over indretningsprojektets  findings og resultater til dokumentation og til intern og ekstern kommunikation. 

 Book et  uforpligtende møde 


Book et uforpligtende møde i dag og lad os sammen komme den rigtige løsning nærmere.

Vores grundpris er DKK 5000,- men varierer alt efter projektets størrelse. Vi tilpasser sammen involveringsgraden og når således i mål uanset budget. 

Tak for dine henvendelse. Vi kontakter dig indenfor to hverdage.

Referencer

Udvalgte erhvervsreferencer. Her ses både klinikker, kontorfaciliteter, hotelprojekter, restauranter og andre erhvervsindretninger.

Book et uforpligtende møde
og lad os høre om jeres ønsker.