Portfolio Category: Erhverv

Lene Witt Tandlægeklinik

Formålet med indretningen hos Witt var at skabe mere kvalitet og ro for de mennesker, der bruger klinikken – nemlig patienterne. 

Da vi sammen gennemgik klinikken, blev vi hurtigt enige om, hvad behovet var. At skabe rum, der kunne være med til at sænke ubehag, angstniveauet og tandlægeskræk. 

Vores indretning tager inspiration fra det klassiske ‘hjem’, hvor, den hjemmelige følelse allerede begynder fra patienten træder ind over dørtrinnet. Ved at inkorporere bløde farver, organiske materialer og beroligende musik og duft, flyttes patientens fokus fra deres tandlægeskræk til deres sanser. 

Indretningen bidrager således til behagelige og positive associationer, der kan ændre måden hvorpå patienten oplever deres tandlægekonsultation.

Indretningens omfang: Reception, Ventreværelse, Klinikrum, Kontor, Toilet og Køkken

Klinikrum

Stutteri Ask

Hos Stutteri Ask er indretningen, ligesom arkitekturen, i pagt med naturen. Ridesadlens organiske form træder frem på loungestolenes rygge og barstolenes sæder. Landskabet er trukket med indendøre hvor trætoppe skyder mod loungens loft.

Danske Norr11 er særligt udvalgt til denne opgave netop fordi deres formgivning leder tankerne til den organiske funktionalitet, der kendetegner ridesportens læderartikler. Skind fra Sørensen læder er med til at indikere den verden man befinder sig i på Stutteri Ask og er valgt i varme nuancer, som harmonerer med de lyse tekstiler fra Kvadrat.

Indretningens omfang: Restaurant, bar, lounge, gangarealer, tribune, kontor og dommerkontor

Bygherre: Schelenborg Gods A/S, Lego Group A/S
År: 2020/2021
Partnere: Isager Arkitekter ApS, Anker&Co.

Stutteri Ask _ Erhvervsindretning Dekoform

Stutteri Ask _ Erhvervsindretning Dekoform

Corpus Care

Corpus Care er en oase af velvære, hvorfor deres nye klinik i Overgade 19 måtte reflektere dette. Lokalerne var før anvendt som showroom og Corpus Care havde derfor brug for ny grundplan såvel som farvesætning og indretning. Dekoform ændrede den åbne grundplan til en klinik med hele fire klinikrum samt et velkomstområde.

Corpus Care har efter indretningen tilføjet personlige pyntegenstande og spirituelle referencer.

Indretningens omfang: Ny grundplan, farvesætning, stukdesign, fuld indretning med ændringer efter kundens ønsker. 
År:
2022

Tegning af grundplan

Corpus Care Erhvervsindretning Odense Dekoform

Odd Fellow

Dekoform udarbejdede renovering samt Odd Fellow Palæet i Odense med fokus på en rolig æstetik samt belysning og interiør, der understøtter bygningens skønhed og detaljerigdom.

Fra gule 1960’er mursten indendøre til en taktfast tilpasning til bygningens oprindelige udtryk.

Kunde: Administrationsudvalget Nonnebakken

Odd Fellow Erhvervsindretning Dekoform
Koncepttegning til Odd Fellow

Odd Fellow Indretning

Odd Fellow Indretning

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

 

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference ligger i naturskønne omgivelser og er et idyllisk hotel drevet på en moderniseret gård fra 1834. I hotellets arkiver var store mængder kunst gemt væk, men fik en central plads i indretningen. Ligeså lå Le Klint lamper i mange varianter gemt på loftet og fik nyt liv i alle hotellets rum. Dekoform havde fokus på at bevare og modernisere.

Projektets omfang:
Restaurant, lounge, hall

Kunde:
Haraldskær Sinatur og Konference

Haraldskær indretning Dekoform

Øjenklinikken Filosoffen

På Filosofgangen 10 ligger en øjenklinik, der søgte en ny stil til deres smukke nye lokaler. Projektet indebar at klinikken skulle renoveres og Dekoform påtog sig på den baggrund opgaven i at vælge passende gulve, fodpaneler, farvesætning. Desuden stod Dekoform også for hele indretningen af Filosofgangen 10. Her var kundens ønske en ekstravagant stil med fremhævelse af luksuriøse tekstiler og svungne former.

Projektets omfang: Reception, gangarealer, klinikrum, venteværelse, køkken, bad.

Reception

Knudshoved Kursuscenter

Knudshoved Kursuscenter har til huse i de gamle og smukke bygninger, som tidligere husede DSB. Med en sådan historisk arv ønskede vi at skabe en indretning, der tager hensyn til bygningernes historie og samtidig skaber et moderne og behageligt miljø.

Vores opgave var at skabe en rød tråd i en ny indretning. Der manglede de elementer, der løfter et design og binder det sammen.  Ønsket var, at give de spisende gæster en mere rolig og smuk oplevelse, der binder natur og indretning sammen. Vi valgte materialer, der passer til de gamle bygningers rustikke karakter og samtidig give en følelse af moderne elegance.

 

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro er en historisk restaurant i hjertet af Odense. Den fredede ejendom blev renoveret med respekt for stedets sjæl og historiske betydning for byen.
Med fokus på at formidle kroens historie til fremtidige gæster genanvendtes artefakter i nye sammensætninger og placeringer.

Vægteren i Odense
Hver aften i juli og august (undtagen søndag), byder Odenses nattevægtere på en gåtur gennem Odenses gamle gader og stræder. Fra vikinger til digtere og kongelige, alle har de historier og anekdoter, som vægterne kender og fortæller om.

Turen starter på Den Gamle Kro kl. 21.00 fra mandag til lørdag.

Opgavens omfang: Aptering og indretning af restaurant, velkomst, toiletter.

Bygherre: Den Gamle Kro
År: 2020

Middelfart spildevand A/S

Middelfart spildevand A/S er indrettet med fokus på at skabe attraktive omgivelser for medarbejdere såvel som besøgende.
Farvesætning, fuld indretning og fotokunst er designet og sammensat af Dekoform. Desuden er omklædningen opdateret og er i dag  indbydende rum med forbehold for skrappe regelsætninger for hygiejne.

Indretningens omfang: Kantine, gangarealer, kontorer, mødelokaler, reception og omklædning.

Bygherre: Middelfart Spildevand A/S
År: 2017
Partnere: KCR Arkitekter A/S

 

Fredensvej Øjenklinik

Indretning af Fredensvej Øjenklinik er igangværende.

Dekoform har udgivet flere artikler om det særlige ved at indrette i venteværelser til lægefaglige praksisser. Fredensvej Øjenklinik indrettes med fokus på at skabe ro for patienten samt med opmærksomhed på måden at brugen af venteværelser forandrer sig med tiden.

Læs mere om indretning af venteværelser i Tandlægebladet, november 2019 s. 48.

Kunde: Fredensvej Øjenklinik
År: 2022