Portfolio Category: Erhverv

Stutteri Ask

Ridesadlens organiske form træder frem på loungestolenes rygge og barstolenes sæder. Landskabet er trukket med indendøre hvor trætoppe skyder mod loungens loft. Hos Stutteri Ask er indretningen, ligesom arkitekturen, i pagt med naturen.

Danske Norr11 er særligt udvalgt til denne opgave netop fordi deres formgivning leder tankerne til den organiske funktionalitet, der kendetegner ridesportens læderartikler. Skind fra Sørensen læder er med til at indikere den verden man befinder sig i på Stutteri Ask og er valgt i varme nuancer, som harmonerer med de lyse tekstiler fra Kvadrat.

Indretningens omfang: Restaurant, bar, lounge, gangarealer, tribune, kontor og dommerkontor

Bygherre: Schelenborg Gods A/S, Lego Group A/S
År: 2020/2021
Partnere: Isager Arkitekter ApS, Anker&Co.

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro er en historisk restaurant i hjertet af Odense. Den fredede ejendom blev renoveret med respekt for stedets sjæl og historiske betydning for byen.
Med fokus på at formidle kroens historie til fremtidige gæster genanvendtes artefakter i nye sammensætninger og placeringer.

Vægteren i Odense
Hver aften i juli og august (undtagen søndag), byder Odenses nattevægtere på en gåtur gennem Odenses gamle gader og stræder. Fra vikinger til digtere og kongelige, alle har de historier og anekdoter, som vægterne kender og fortæller om.

Turen starter på Den Gamle Kro kl. 21.00 fra mandag til lørdag.

Opgavens omfang: Aptering og indretning af restaurant, velkomst, toiletter.

Bygherre: Den Gamle Kro
År: 2020

Middelfart spildevand A/S

Middelfart spildevand A/S er indrettet med fokus på at skabe attraktive omgivelser for medarbejdere såvel som besøgende.
Farvesætning, fuld indretning og fotokunst er designet og sammensat af Dekoform. Desuden er omklædningen opdateret og er i dag  indbydende rum med forbehold for skrappe regelsætninger for hygiejne.

Indretningens omfang: Kantine, gangarealer, kontorer, mødelokaler, reception og omklædning.

Bygherre: Middelfart Spildevand A/S
År: 2017
Partnere: KCR Arkitekter A/S

 

Corpus Care

Corpus Care er en oase af velvære, hvorfor deres nye klinik i Overgade 19 måtte reflektere dette. Lokalerne var før anvendt som showroom og Corpus Care havde derfor brug for ny grundplan såvel som farvesætning og indretning. Dekoform ændrede den åbne grundplan til en klinik med hele fire klinikrum samt et velkomstområde.

Corpus Care har efter indretningen tilføjet personlige pyntegenstande og spirituelle referencer.

Indretningens omfang: Ny grundplan, farvesætning, stukdesign, fuld indretning med ændringer efter kundens ønsker. 
År:
2022

Fredensvej Øjenklinik

Indretning af Fredensvej Øjenklinik er igangværende.

Dekoform har udgivet flere artikler om det særlige ved at indrette i venteværelser til lægefaglige praksisser. Fredensvej Øjenklinik indrettes med fokus på at skabe ro for patienten samt med opmærksomhed på måden at brugen af venteværelser forandrer sig med tiden.

Læs mere om indretning af venteværelser i Tandlægebladet, november 2019 s. 48.

Kunde: Fredensvej Øjenklinik
År: 2022

Odd Fellow

Dekoform udarbejdede renovering samt Odd Fellow Palæet i Odense med fokus på en rolig æstetik samt belysning og interiør, der understøtter bygningens skønhed og detaljerigdom.

Fra gule 1960’er mursten indendøre til en taktfast tilpasning til bygningens oprindelige udtryk.

Kunde: Administrationsudvalget Nonnebakken
År: 2018

Trio World

Trio World har haft samme adresse i Nyborg siden 1965 og selvom omgivelserne var et historisk vingesus, havde virksomheden behov for en indretning tilpasset de behov, der følger med når en organisation er gået ind i en ny æra.

Med en strømlining af apteringen samt et oplæg til større forandringer af interiøret hjalp Dekoform Trio World med at åbne dørene til en ny periode i virksomhedens historie. Det var vigtigt for virksomheden at skabe et imødekommende miljø til gæster og ansatte. Hallen, der er mellemrummet mellem den gamle bygning og en nyere tilbygning fik lyse nuancer, der sætter fokus på 1960’er vinduerne, der har fået et renere udtryk.

Opgavens omfang:
Ændring af grundplan samt forslag til indretning af reception, gangarealer, kontorer, mødelokaler, kantine, loungeområder, omklædning, produktionsgang. Kunden påtog sig udførelsen af indretningen.

Kunde: Trio World
År: 2021

Munkebo Kro

Munkebo Kro ligger smukt nær strand og skov og har siden 1826 budt gæster velkommen. Kroen skulle have en opgradering til klassisk moderne rammer.

Indretningens omfang: Opdatering af hall, restaurant, gangarealer, værelser

Bygherre: Munkebo Kro
År: 2016

Filosofgangen 10

På Filosofgangen 10 ligger en øjenklinik, der søgte en ny stil til deres smukke nye lokaler. Projektet indebar at klinikken skulle renoveres og Dekoform påtog sig på den baggrund opgaven i at vælge passende gulve, fodpaneler, farvesætning. Desuden stod Dekoform også for hele indretningen af Filosofgangen 10. Her var kundens ønske en ekstravagant stil med fremhævelse af luksuriøse tekstiler og svungne former.

Projektets omfang: Reception, gangarealer, klinikrum, venteværelse, køkken, bad.

År: 2015