Portfolio Category: Møder og events

Veloverståede møder og events til inspiration

Maria Vestergaards bogudgivelse 2022

Maria Vestergaards bogudgivelse af Mit Familiekøkken

Maria Vestergaard er en succesfuld dansk influent, der gør sig bemærket med sine interessante opskrifter fra hverdagen som ung iværksætter og mor til tre børn. I forbindelse med udgivelsen af hendes kogebog Mit Familiekøkken lagde Dekoform Design Rooms rammer til Vestergaards publiceringsevent for branchekollegaer og venner. Ud fra ønsket om en family style middag, dækkedes bordene op til siddende middag med farve- og materialeinspiration fra årstiden. Et smukt mix af stål, uld, ler og marmor.

 

Mit Familiekøkken

Mit familiekøkken er en samling af Vestergaards bedste retter fra hendes eget familiekøkken, som er fyldt med grøntsager. Kogebogen er udviklet sammen med familien, og derfor er alle 100 opskrifter testet og godkendt af både mand og tre små børn. Kogebogen kan købes her

 

Åbningsevent 2022

Rum i bevægelse var vores første event og udstilling, der gav indblik i, hvordan steder er i konstant forandring over tid i kontekst af kultur og afhængig af hvem, der bruger og skaber stedet. Gæsterne præsenteredes for dette på turen rundt i vores lejlighed, hvor hvert rum var illustreret med forskellige indretninger ud fra forskellige målgruppers behov. Vi serverede en lille bid fra Øhavskøkkenet og et dejligt glas champagne.