Fremtidens arbejdspladser og ESG

Med Dekoform har du et S i ærmet

Hvorfor tænke S’et ind i indretning?

Den attraktive arbejdsplads

Med hjemmearbejde er det ikke længere en selvfølgelige at møde ind på kontoret. Derfor skal fremtidens arbejdsplads være en attraktiv destination, der understøtter sociale relationer, styrker fællesskabet og øger medarbejderens trivsel. En attraktiv arbejdsplads tiltrækker de rigtige talenter, der deler samme værdier som din virksomhed.

Bæredygtig bundlinje

At erstatte en medarbejder kan være besværligt og dyrt, da mange kompetencer går tabt. Ved at tage højde for medarbejdernes behov og helbred, kan man reducere utilfredshed, sygefravær, og medarbejderomsætningen. Glade mennesker, er glade medarbejdere, der yder mere for den virksomhed de er hos.

Stærkere relationer

I fremtiden vil virksomheder blive bedømt ud fra deres evne til at opnå bæredygtig vækst. Med vores unikke principbilag, gør vi det nemmere for dig at dokumentere dit sociale ansvar. Gennem disse bilag kan du demonstrere din virksomheds samfundsansvar, hvilket vil bidrage til at opbygge stærke relationer til dine kunder, samarbejdspartnere og lokalsamfundet omkring dig.

Dekoform formåede med en god proces og enkle men stærke indspark at løfte udtrykket og forbedre vores arbejdsmiljø. Gennem hele forløbet var vi i trygge hænder og Dekoform fandt gode løsninger og forbedringer på vores problemstillinger, samtidig med at æstetikken blev forbedret.

Rasmus Bossen
Division HR Director, Trio World

Skal du være en af fremtidens attraktive virksomheder?

Ønsker at arbejde sammen med Dekoform om din virksomheds indretning? Eller har du et spørgsmål eller to? Så er du velkommen til at kontakte os på dekoform@dekoform.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor.