MENU

Til jeres møde skal I få præcis den frokost I ønsker. Lad os vide hvad I har lyst og vi sørger for at I får en interessant madoplevelse hver gang. Udover jeres egne favoritter har vi samarbejder med nogle dygtige køkkener på Fyn. Tag et kig og lad jer inspirere.

 • Insights – Preset #3

  Café Sølle

  Café Sølle er Odenses nye skud på stammen, der med en uprætentiøs stemning og ærligt bagværk har fundet vej til odenseanernes hjerter og maver.

  Til formiddagsmøder serveres som standard forplejning brød fra Sølle. Det kan være en lækker grovbolle, en snurre eller noget andet dejligt. Kvaliteten er høj, brødet er lokalt. Det kan vi stå indenfor.

 • S'vineriet

  Hele Odenses vin- og tapasbar byder på et udvalg af lækker spændende charcuterie, oste og små tapasretter. Her fra er det også muligt med en flaske kvalitetsvin fra alle verdens hjørner. Læn jer tilbage og lad forkælelsen fylde rummet mens den ene serveringerne  præger jeres sanser.

  Læs mere og bestil her
  Insights – Preset #3
 • Insights – Preset #3

  Øhavskøkkenet

  En unik gastronomisk oplevelse hvor Dekoform Design Rooms danner rammerne om en uforglemmelig begivenhed.

  Se mere og bestil her
 • Insights – Preset #3

  KaffeDonnas

  Hele Danmarks KaffeDonnas serverer veltillavet fairtrade kaffe ved døren til jeres event. Julie og Anna serverer Fiorello’s smagfulde kaffer med et smil og tilføjer lige dét ekstra, der skaber opmærksomhed på jeres dag. Book jeres event og lad os vide, hvis KaffeDonnas skal gøre jeres begivenhed til noget ud over det sædvanlige.

MØDEBOOKING