Dekoform 

Dekoform er en virksomhed, der står på flere ben. Primært er vi specialiseret i indretning af erhverslokaler, men arbejder også meget gerne med indretning af private hjem.
Desuden tilbyder Dekoform de smukkeste, eksklusive mødefaciliteter, lokaler til afvikling af events og Design Rooms til kunst i en gammel herskabslejlighed ved Odense Å. Stedet tilbyder en helt ny ramme at afholde møder i, hvor mødedeltageren får lov til at mærke og føle design i forskellige rum, indrettet specielt med henblik på at brugeren skal få øjnene op for, hvad man kan med design.

Indretningsservice

Dekoform er specialiseret i indretninger af erhvervslokaler og arbejder desuden meget gerne for private kunder. Du er velkommen til at kigge forbi, så du kan se, hvordan vi arbejder med indretning. Showroomet er åbent for alle hver fredag mellem 10 og 16.

Meeting Rooms

Dekoform Meeting Rooms er et eksklusivt mødested i hjertet af Odense. Hos Dekoform Meeting Rooms vil mødedeltagere befinde sig i eksklusive private omgivelser, hvor høj service og unikke samarbejder danner ramme om en ny måde at tænke møder på.

Event Rooms

Dekoform har faciliteterne til afholdelse af dit næste event.
Skal du lancere en ny kollektion, eller udgiver du en ny bog så har vi de smukkeste rammer.
Kontakt os, vi skræddersyer gerne et event, der passer præcis til dine behov.

Design Rooms

Dekoform Design Rooms er et eksklusivt mødested i hjertet af Odense. Hos Dekoform Design Rooms vil mødedeltagere befinde sig i eksklusive private omgivelser, hvor høj service og unikke samarbejder danner ramme om en ny måde at tænke møder på.

 • –Insights Inside Preset #74

  Anja Lange

  Jeg hedder Anja Dupond Holdt Lange, og jeg grundlagde Dekoform i 2001. Vi har specialiseret os i at indrette både erhvervslokaler og private hjem, men for øjeblikket fokuserer jeg særligt på indretningsløsninger med ESG i tankerne, især på “S” for social ansvarlighed. Ved at skabe miljøer, der fremmer trivsel blandt medarbejdere, kan man opnå en række fordele for virksomheden, herunder øget produktivitet og engagement fra medarbejdere, hvilket igen kan føre til øget loyalitet og produktivitet for virksomheden som helhed.

  Hvis du vil møde mig eller se, hvordan jeg arbejder, er du velkommen til at besøge mit showroom på fredage mellem 10 og 16. Hvis du mangler inspiration eller sparring omkring en idé, du har, eller hvis du har brug for hjælp til at finpudse den, står jeg til rådighed. Jeg samarbejder med en række dygtige håndværkere og sammensætter altid det rette hold for at løse hver enkelt opgave optimalt.

  Som noget helt unikt kan du leje mine smukke rum til forskellige formål. Uanset om du ønsker en intim setting til en jobsamtale eller et coachingforløb, skal holde møde med din bestyrelse, invitere til en spændende workshop eller lancere en ny smykkekollektion eller kogebog, tilbyder jeg nogle helt unikke og smukke rum. Ring gerne til mig, hvis du er nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde, eller om jeg kan rumme netop dit arrangement.

  Jeg ser frem til at høre fra dig eller møde dig.