Dekoform 

Dekoform blev stiftet af Anja Lange i 2001 og har siden specialiseret sig i indretninger af erhvervslokaler og hos private. I 2022 udvides virksomheden med flere services og faglige perspektiver samt en ny adresse.

Butik & Apartment

Hver fredag byder vi nysgerrige blikke velkommen fra 10:00 – 16:00. Desuden kan du, alle hverdage samt lørdag booke en privat omvisning til en snak om dit indretningsprojekt.

Interiør services 

Fra vores kontor beliggende i Dekoform Design Rooms tilbyder Dekoform indretninger for erhverv samt for private kunder.

Kunderne bydes indenfor og præsenteres for Dekoforms udvalgte interiør og design. Indretningskunder er velkommen til at besøge showroomet ved aftale.

Workshops

Dekoform udbyder workshops om indretning og design med forskellige tematikker, løbetid og målgrupper. Deltagerne bliver præsenteret for designprincipper indenfor designkultur og bæredygtighed og får udvalgte varer i hænderne.

Dekoform Design Rooms

Dekoform Design Rooms er et eksklusivt mødested i hjertet af Odense. Hos Dekoform Design Rooms vil mødedeltagere befinde sig i eksklusive private omgivelser, hvor høj service og unikke samarbejder danner ramme om en ny måde at tænke møder på.

 • –Insights Inside Preset #74

  Anja Lange

  Mit navn er Anja Dupond Holdt Lange. Jeg er indehaver af Dekoform. Jeg har eksamen fra Svendborg Dekoratørskole og blev i 2000 færdig med min uddannelse som dekoratør hos Coctail i Odense. Herefter blev jeg ansat hos Day Birger et Mikkelsen med ansvar for merchandising og styling af forretninger og showrooms i Danmark og Europa. Jeg har også i en periode været tilknyttet Magasin som dekoratør.

  I 2001 startede jeg Dekoform, der påtager sig indretning af erhvervslokaler og private hjem. Vi har showroom i Overgade i Odense med salg af interiør.

  Kontakt Dekoform og lad mig høre om din idé til dit indretningsprojekt og om de forventninger, du har til et samarbejde med Dekoform. Måske har du ikke en konkret formuleret idé om, hvordan den nye indretning i dit hjem eller firma skal være, men blot et ønske om, at der skal ske en forandring. Dekoform samarbejder med et team af håndværkere, som vi erfaringsmæssigt ved overholder kvalitetskrav og deadlines, men vi påtager os også gerne opgaver, hvor håndværkerne er valgt af kunden.

 • Natasha Hyldager Reinholdt

  Cand. Soc. By Bolig og Bosætning
  BA. Designkultur & Økonomi

  Som by- og boligsociolog tager jeg udgangspunkt i menneskers oplevelser af et rum, byrum eller objekt. Vores opfattelser af et rum er afhængig af kulturelle og sociale faktorer, der er forskellige over tid og alt efter hvor man befinder sig.

  For vores kunder kortlægger jeg essencen af hvad rummet skal kunne og sige ved hjælp af interview og andre kvalitative metoder såsom photo elicitation, walking interview og rytmeanalyse.  Jeg har desuden bred viden om bæredygtighed og er behjælpelig med helstøbte bæredygtige koncepter.

  Jeg er desuden Dekoform Design Rooms mødekoordinator

  –Insights Inside Preset #74