Mit navn er Anja Dupond Holdt Lange. Jeg er indehaver af Dekoform.

Jeg har eksamen fra Svendborg Dekoratørskole og blev i 2000 færdig med min uddannelse som dekoratør hos Coctail i Odense. 
Herefter blev jeg ansat hos Day Birger et Mikkelsen med ansvar for merchandising og styling af forretninger og showrooms i Danmark og Europa. 
Jeg har også i en periode været tilknyttet Magasin som dekoratør.

I 2001 startede jeg Dekoform, der påtager sig indretning af erhvervslokaler og private hjem. Vi har showroom i Overgade i Odense med salg af interiør.

Kontakt Dekoform og få en snak med mig om dit næsteindretningsprojekt. Lad mig høre om din idé og om de forventninger, du har til et samarbejde med Dekoform. Måske har du ikke en konkret formuleret idé om, hvordan den nye indretning i dit hjem eller firma skal være, men blot et ønske om, at der skal ske en forandring. Hør mere om den måde, jeg har tænkt mig at gå til opgaven på, og lad os lægge en plan. Måske vil projektet alene gå ud på forandring i form af indretning og interiør, måske skal der håndværkere med ind i billedet.

Dekoform samarbejder med et team af håndværkere, som vi erfaringsmæssigt ved overholder kvalitetskrav og deadlines, men vi påtager os også gerne opgaver, hvor håndværkerne er valgt af kunden.