Indretninger af Anja Lange

Med en baggrund som dekoratør, visual merchandiser og indretningsdesigner, samt stor passion og viden om arkitektur, rumligt design, kunst, tekstiler, form og farver bringer Anja Lange tidløse og raffinerede designløsninger. Hun tilfører et stilrent og luksuriøst strejf, der er udarbejdet med udgangspunkt i det enkelte menneskes, familiens ønsker og behov.

“Jeg tror på at glæde og harmoni i hverdagen skabes, når hjemmet eller arbejdspladsen udstråler en rolig og harmonisk atmosfære, hvor øje og sind kan hvile. Jeg tror på at udfordre hverdagens stress og ubalance gennem sammenhæng, enkelthed og klassisk moderne design.”

Reference: Herskabelig villalejlighed i Odense. 

Denne historiske villa har oprindeligt fungeret som hospital samt senere klinik og erhverv, hvorfor indretningen som hjem krævede en nytænkning af grundplanen samt en frembringelse af husets originale detaljer. 

Indretninger af private hjem

UDVALGTE REFERENCER AF PRIVATE HJEM INDRETTET AF DEKOFORM.

Sådan forløber processen

Kontakt Dekoform og lad os tage en snak om dit indretningsprojekt. Lad os høre om dine ønsker og om de forventninger, du har til et samarbejde med Dekoform. Måske har du ikke en konkret formuleret idé om, hvordan den nye indretning i dit hjem skal være, men blot et ønske om, at der skal ske en forandring. Hør mere om den måde, vi har tænkt os at gå til opgaven på, og lad os lægge en plan. Måske vil projektet alene gå ud på forandring i form af indretning og interiør, måske skal der håndværkere med ind i billedet.

 • 1. Indledende møde

  1. Indledende møde

  Når du har booket en indretning afholder vi et konsultationsmøde i jeres hjem eller her i vores showroom, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker og behov til jeres fremtidige indretning. 

 • 2. Projektet tegnes

  2. Projektet tegnes

  Indretningen af jeres hjem tager udgangspunkt i netop jeres familie, jeres behov og bolig. Vi bruger derfor illustration som metode til at udarbejde jeres indretning. På den måde kan I se forandringen med egne øjne før jeres hjem forandres.  

 • 3. præsentation og dialog

  3. præsentation og dialog

  Indretningen af jeres hjem præsenteres med tegninger og moodboard og I får mulighed for at sætte sidste detalje inden vi sætter projektet igang. Indretning af private hjem koster i udgangspunktet DKK 4.500,- med tillæg for antal rum og opgavens kompleksitet. 

 • 4. Projektstyring

  4. Projektstyring

  Ønsker I at have Dekoform til at sætte sidste hånd på indretningen, leder vi gerne procesessen således at I kan flytte ind i ro og mag uden at bekymre jer om bestillinger, opsætning og indretning. Overstiger jeres bestilling DKK 40.000,- refunderes jeres gebyr.

 Drømmer du om et nyt hjem? 


Book et uforpligtende møde i dag og lad os sammen komme den rigtige løsning nærmere.

Tak for dine henvendelse. Vi kontakter dig indenfor to hverdage.
 • Tekstiler og gardiner

  Tekstiler og gardiner

  Hos Dekoform forhandles tekstiler med stort fokos på kvalitet fra kendte huse i ind og udland. Vi prioriterer naturlige materialer som bomuld, hør, silke, kashmir og velour.

  På Filosofgangen 24 kan du opleve, hvordan de smukke tekstiler tager sig ud.

  Gardiner favner dit hjem. Om det er dine vinduer eller vægge, vil de danne en ramme omkring stilen samtidig med, at de tilfører rummene varme og stoflighed. Du vil opleve, at når de lange baner af metervarer først hænger der, kan de være svære at undervære, da de understreger dit hjem.

  Gardiner falder forskelligt alt efter hvilken kvalitet du vælger. Vi vejleder dig og opmåler professionelt. Bagefter syes dine gardiner på vores systue og hjælper dig også gerne med ophængning. På den måde sikrer vi, at du får de smukkeste gardiner, hvor folderne hænger blødt og lækkert.

  Du kan bestille din tid her til opmålning

  Kontakt