Projekter

 

Dekoform tilbyder sin ekspertise indenfor dekoration og indretningsløsninger fra mindre indretningsbeslutninger til større indretningsprojekter af private hjem og virksomhedsdomiciler, styling af boliger til salg samt planlægning af messestande.

Med en baggrund som dekoratør, visual merchandiser og indretningsdesigner, samt stor passion og viden om arkitektur, rumligt design, kunst, tekstiler, form og farver bringer DEKOFORM tidløse og raffinerede designløsninger til de forskellige opgaver.

Jeg tilfører et stilrent og luksuriøst strejf, der er udarbejdet med udgangspunkt i det enkelte menneskes, familiens eller arbejdspladsen ønsker og behov.

Jeg tror på at glæde og harmoni i hverdagen skabes, når hjemmet eller arbejdspladsen udstråler en rolig og hamonisk atmosfære, hvor øje og sind kan hvile.


Jeg tror på at udfordre hverdagens stress og ubalance gennem sammenhæng, enkelthed og klassisk moderne design.

Et planlagt konsultationsmøde i jeres hjem, klinik, virksomhed og efterfølgende modtage en interiørplan samt gennemgang i Dekoform showroom.

Pris: DKK 4.500 

Hvis du vælge at beslutte dig for foreslaget, og din ordre overstiger kr. 40.000 i Dekoform, refunderes dit gebyr. 

“Det bedste ved at se tilbage på mine projekter er, at jeg aldrig har gået på kompromis. Jeg ser detaljerne, sådan har det altid været, og så ved jeg det føles helt rigtig.”

- Anja

 

Faxe Bugt Tandklink

 

Lægerne, Fisketorvet, 6. sal

 

Project for Private Customer

 

Øjenklinikken Filosoffen, Odense 

 

Tandklinik Witt , Odense