Shipping & Returns

 

Shipping Information

DANMARK ( Eksl. Grønland og Færøerne.)

Ved køb opkræves et fragtgebyr på 100 DKK. Du kan både vælge levering direkte til din hoveddør eller til nærmeste postbutik, postkontor eller pakkeboks. Fragtomkostninger (100 DKK.) vil fremgå af ordregodkendelsen inden du betaler.

Du kan også vælge af afhente fragtfrit i vores webshop/showroom, på Overgade 19, 5000 Odense fra tirsdag-fredag kl. 11.00-17.30 & lørdag 10.00-14.00

Fragt til Grønland og Færøerne koster 800 DKK.


UDLANDET
Dekoform.dk sender ud i hele verden.

For info om fragtomkostningerne kontakt os på tlf. 22401840

 

TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.


GENERELT
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til den valgte udbyder med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. Dekoform.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.
Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.


VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE.
Bestiller du inden kl.12, bestræber vi os på at sende din pakke samme dag eller senest dagen efter. I tilfælde af udsolgte varer kontakter vi dig telefonisk eller på mail og aftaler om du ønsker at vente på at varen er på lager igen. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark eller anden udbyder, kan Dekoform.dk dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.


LEVERINGSTIDER
Retningslinier for leveringstider.
Danmark: 1-3 hverdage
Norden: ca. 1-6 hverdage.
Europa: ca. 2-5 hverdage.
USA: ca. 5-6 hverdage.
Japan: ca. 4-5 hverdage.


Hvor bliver min pakke af?
Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på tlf.

+45 22 40 18 40 eller shop@dekoform.dk - Husk at finde de fem sidste cifre af dit ordrenummer frem. Du kan også spore din pakke via det tilsendte trackingnummer du modtog da vi afsendte din pakke.