FROKOST FRA S’VINERIET 

S’vineriets mad er et udvalg af lækker spændende charcuterie, oste og små tapasretter. Udvalget variere fra uge til uge.

Et lille eksempel på hvad der kan være på brættet: Røget andebryst, trøffelsalami, chorizo, fennikelpølse, cecina de leon og lufttørret skinke.

Vildsvinerillette, fransk landpaté, andelevermousse, tatar, torskebrandade og tun cheviche.

Manchego, comté, vesterhavsost, pecorino, brillant savarin og penacorada.

Oliven – 25,-
Brød, olie og salt – 35,-
Snackbræt – 100,-

Den lille sult – 119,- pr person
Den store sult – 179,- pr person

S’vineriet er desuden oplagt som catering til events.

NB* Der serveres som standard friskbagt brød, frugt, små snacks samt varme og kolde drikke. Angiv venligst hvis I ønsker forplejning af S’vineriet i noten ved booking.

 

MØDEBOOKING